Actra als partner voor de Air/Health industrie

Al vele jaren levert Actra aandrijvingen en aandrijfcomponenten aan ondernemingen actief in de Air/Health industrie. Zo levert Actra aan bedrijven die luchtbehandelingskasten ontwikkelen en bouwen (OEM-bedrijven) en installatiebedrijven (MRO-bedrijven) die deze luchtbehandelingskasten installeren en onderhouden.

Doordat Actra bij zowel de luchtbehandelingskasten fabrikanten als de installatiebedrijven actief is kan zij met de vele informatie en kennis die voorhanden is haar klanten van juist advies voorzien.

Actra helpt u met de lucht te klaren…

Doordat Actra dagelijks in gesprek is met installatiebedrijven (MRO) ontvangen wij informatie die de luchtbehandelingskasten fabrikant (OEM) helpt de door haar relaties gewenste luchtbehandelingskast te ontwerpen. Dit werkt andersom evenzo. Door met diverse luchtbehandelingskasten fabrikanten aan tafel te zitten kan Actra de installateurs op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en noviteiten.

Wat en hoe voor u als Luchtbehandelingskasten fabrikant (OEM)?

Graag komen wij met u in contact om met u zowel de specifieke wensen als de problemen waar u tegen aanloopt te inventariseren. Dat kan van alles zijn; een berekening van een aandrijving voor een nieuwe luchtbehandelingskast, voorraadbeheer, kostenbesparing, energiebesparing, modulair leveren etc.

Na de met u gemaakte inventarisatie en bevindingen zullen wij deze analyseren. Middels een voorstel aan u wordt dit in een tweede gesprek met u besproken.

Wat en hoe voor u als installatiebedrijf (MRO)?

Graag komen wij met u in contact om met u zowel de specifieke wensen als de problemen waar u tegen aanloopt te inventariseren. Dat kan van alles zijn; een herberekening van een bestaande aandrijving voor een upgrade van een luchtbehandelingskast, aanbevelingen voor technisch onderhoud en planning, montage advies, energiebesparing, et cetera.

Na de met u gemaakte inventarisatie en bevindingen zullen wij deze analyseren. Middels een voorstel aan u wordt dit in een tweede gesprek met u besproken.

Energie besparing op uw luchtbehandelingskast

Ook u kunt energie (ZIJN DUS €€€) besparen...

lees meer

Op de hoogte blijven?