Actra box

Onze uitdaging

Wat wij doen

 Prioriteit geven aan analyse

  • “wat heeft de klant + “wat wenst de klant” = “wat wij kunnen  aanbieden”
  • “wat heeft de klant effectief nodig” + “wat wij als meerwaarde toevoegen” = “ wat wij kunnen afspreken”

Testen , controleren, evalueren

Als klant verlies je geld als je moet wachten op materialen die je op dat moment moet verwerken. Daarom is communicatie over het exacte tijdstip van levering zo belangrijk. Wij zorgen voor een praktische keuze- en levering service zodat de klant zijn proces nauwkeurig kan plannen. Deze stappen van testen en controleren is van zeer groot belang.  We bieden nu ook al labelen van onderdelen & assemblage aan.

Overeenkomst

Het procesmatig samenwerken op basis van een overeenkomst is het fundament voor een goede samenwerking tussen partners. Uiteraard wil je als initiatiefnemer zekerheid inbouwen dat de partners zich actief zullen engageren om elk hun rol op te nemen.

Onze ervaring

Wat wij altijd verrassend vinden bij het aangaan van de ActraBox, is het echte voordeel dat wordt behaald door deze methode te gebruiken, het vraagt enkel denk- en voorbereidingswerk. Een partner met wie wij vele jaren nauw samenwerken is zeer gedetailleerd in waar we risico’s en beloningen konden delen voor alle aspecten van engineering, verkoop en productontwikkeling. Met het principe van de ActraBox kunnen wij aan deze wensen voldoen. Integendeel, een andere partner deed zeer beperkt onderzoek naar hoe ons bedrijf werkte.  We hebben door het team bij deze partner te helpen hun ontwikkeling doelstellingen helpen halen en zelfs uit te breiden naar andere afdelingen.

3 Partnership levels.

How do partnerships create value?

Op de hoogte blijven?