Actra box

Onze uitdaging

Wat wij doen

Foto door Ron Lach van Pexels

 Prioriteit geven aan analyse

  • “wat heeft de klant + “wat wenst de klant” = “wat wij kunnen  aanbieden”
  • “wat heeft de klant effectief nodig” + “wat wij als meerwaarde toevoegen” = “ wat wij kunnen afspreken”

Testen , controleren, evalueren

Als klant verlies je geld als je moet wachten op materialen die je op dat moment moet verwerken. Daarom is communicatie over het exacte tijdstip van levering zo belangrijk. Wij zorgen voor een praktische keuze- en levering service zodat de klant zijn proces nauwkeurig kan plannen. Deze stappen van testen en controleren is van zeer groot belang.  We bieden ook markering & assemblage als extra service aan.

Overeenkomst

Het procesmatig samenwerken op basis van een overeenkomst is het fundament voor een goede samenwerking tussen partners. Uiteraard wil je als initiatiefnemer zekerheid inbouwen dat de partners zich actief zullen engageren om elk hun rol op te nemen.

Onze ervaring

Wat altijd verrassend is bij het aangaan van de Actra Box, is dat het echte voordeel wordt behaald door partners die besluiten deze methode te gebruiken. Het vraagt enig denk- en voorbereidingswerk.
Een partner met wie we al vele jaren nauw samenwerken had zich gedegen voorbereid door intern onderzoek en kon zeer gedetailleerd aangeven waar we de risico’s en beloningen konden delen. Gespecificeerde data aangaande alle aspecten van engineering, productontwikkeling, logistiek en verkoop werd met ons gedeeld. Het doel om de ROI in de volle breedte van zijn onderneming te verbeteren werd gerealiseerd!
Een andere partner deed te beperkt onderzoek naar hoe zijn onderneming werkte.
Deze partner had minder tijd aan denk- en voorbereidingswerk besteed. Daar hebben we in een later stadium, door het partnerteam te ondersteunen, geholpen de ontwikkelingsdoelstellingen te halen en zelfs uit te breiden naar andere afdelingen. Voor de partner in kwestie was dat moment een ‘eyeopener’.

3 Partnership levels.

How do partnerships create value?