Landbouw

Onze oplossingen.

Industrie

Producten voor de landbouw worden toegepast in situaties waar duurzaamheid en kwaliteit vereist zijn.

De omstandigheden op het veld zijn zwaar: vocht en stof, agressieve sappen in het geoogste gewas, verschillende bodemsamenstellingen stellen hoge eisen alle landbouwmachines. Elk onderdeel van de rollenketting, tot lagers en riemen dienen goed te functioneren. 

Wij kunnen helpen om met de  nieuwe ontwikkelingen landbouwers en machinebouwers vervelende uitvaltijden van mechanische componenten en dure productieonderbrekingen midden in het oogstseizoen te voorkomen.

Actra de rode tractor die u uit de problemen trekt…

Onze belangrijkste waarde is enthousiasme voor technologie.

Actra levert sinds jaar en dag aan diverse landbouw mechanisatie bedrijven. Dit heeft ertoe geleid dat Actra op het gebied van aandrijftechniek de voorraad heeft die gevraagd wordt binnen deze klantenkring. Het heeft er ook toe geleid dat wij ons leveranciersbestand hebben uitgebreid voor speciale producten. Al vanaf 1 stuk produceert Actra deze producten.

Wat kan/ doet Actra voor de LMB?

Graag komen wij met u in contact om met u zowel de specifieke wensen als de problemen waar u tegen aanloopt te inventariseren. Dat kan van alles zijn; een berekening van een aandrijving voor een nieuwe machine, voorraadbeheer, kostenbesparing, modulair leveren etc.

Na de met u gemaakte inventarisatie en bevindingen zullen wij deze analyseren. Middels een voorstel aan u wordt dit in een tweede gesprek met u besproken.

Gerelateerdere artikelen

Of neem direct contact met ons
033 422 58 22

Op de hoogte blijven?