Landbouw

Onze oplossingen.

Industrie

Producten voor de landbouw worden toegepast in situaties waar duurzaamheid en kwaliteit vereist zijn.

De omstandigheden op het veld zijn zwaar: vocht, stof, agressieve sappen in het geoogste gewas en verschillende bodemsamenstellingen stellen hoge eisen aan alle landbouwmachines. Elk onderdeel van rollenketting, tot lagers en riemen dienen optimaal te functioneren. 

Wij kunnen landbouwers en machinebouwers helpen uitvaltijden van machines te beperken door het toepassen van de laatste generatie componenten waardoor dure productie onderbrekingen midden in het oogstseizoen worden voorkomen.

Actra de rode tractor die u uit de problemen trekt…

Onze belangrijkste waarde is enthousiasme voor technologie.

Actra levert sinds jaar en dag aan diverse landbouw mechanisatie bedrijven. Dit heeft ertoe geleid dat Actra op het gebied van aandrijftechniek de voorraad heeft die gevraagd wordt binnen deze klantenkring. Het heeft er ook toe geleid dat wij ons leveranciersbestand hebben uitgebreid voor speciale producten. Al vanaf 1 stuk produceert Actra deze producten.

Wat kan/ doet Actra voor de LMB?

Graag komen wij met u in contact om met u zowel de specifieke wensen als de problemen waar u tegen aanloopt te inventariseren. Dat kan van alles zijn; een berekening van een aandrijving voor een nieuwe machine, voorraadbeheer, kostenbesparing, modulair leveren etc.

Na de met u gemaakte inventarisatie en bevindingen zullen wij deze analyseren. Middels een voorstel aan u wordt dit in een tweede gesprek met u besproken.

Gerelateerdere artikelen

Of neem direct contact met ons
033 422 58 22

Op de hoogte blijven?