Mechanisatie

Onze oplossingen.

Industrie

Fabrikanten van machines en apparaten vertrouwen op ons uitgebreide productassortiment en vooral op onze technische kennis. Ongeacht of het project draait om aandrijftechniek, lagers, motoren enz.

Het segment Mechanisatie is binnen Actra veruit het grootst. In dit segment zijn eigenlijk alleen de machinebouwers (OEM-bedrijven) vertegenwoordigd.

 Deze machinebouwers zijn in diverse markten actief; van zware lifttechniek tot kleine ovenbouw en van zandwinning tot weegmachines. Doordat Actra bij diverse machinebouwers levert en in de verschillende markten actief is heeft u te maken met een onderneming die niet onbekend is met uw branche. Het voordeel is ook dat Actra haar kennis en ervaring deelt met de andere relaties die actief zijn in verschillende branches.

Wat kan/doet Actra voor mechanisatie bedrijven?

De uitdagingen die u bij ons kunt neerleggen kan van alles zijn.

Graag komen wij met u in contact om met u zowel de specifieke wensen als de technisch moeilijkheden waar u tegen aanloopt te inventariseren.  Zo staan wij ook dichtbij  waar het gaat om de wensen van de klanten die uw machines kopen. Tijdens het gesprek zullen wij onze ervaringen die wij in de desbetreffende branche hebben vergaard graag met u delen. 

 Wij ondersteunen in de ontwerpfase door voorstellen en berekeningen aan te leveren voor aandrijvingen van nieuwe machines. Bovendien helpen bij uw voorraadbeheer, ondersteunen bij het realiseren van kostenbesparingen, modulair leveren, de aftersales et cetera. Na de met u gemaakte inventarisatie en bevindingen zullen wij deze analyseren. Middels een voorstel aan u wordt dit in een tweede gesprek met u besproken.

Gerelateerdere artikelen

Of neem direct contact met ons
033 422 58 22

Op de hoogte blijven?