Air-Health

Onze oplossingen.

Industrie

Door de toename van energiezuinige gebouwen stijgt ook de vraag naar ventilatiesystemen. Doordat Actra dagelijks in gesprek is met installatiebedrijven (MRO) ontvangen wij informatie die de luchtbehandelingskasten fabrikant (OEM) helpt de door haar relaties gewenste luchtbehandelingskast te ontwerpen. Dit werkt andersom evenzo. Door met diverse luchtbehandelingskasten fabrikanten aan tafel te zitten kan Actra de installateurs op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en noviteiten.

Dit is uniek omdat wij advies en technische ondersteuning kunnen bieden voor alle componenten en merken. Bovendien voelen we ons net zo thuis in gezonde lucht en optimaliseren van energie verbruik.

Actra helpt u met de lucht te klaren…

Het is onze uitdaging uw werk en uw processen te vereenvoudigen met onze producten en services, waaronder:

Wat en hoe voor u als Luchtbehandelingskasten fabrikant (OEM)?

Graag komen wij met u in contact om met u zowel de specifieke wensen als de problemen waar u tegen aanloopt te inventariseren. Dat kan van alles zijn; een berekening van een aandrijving voor een nieuwe luchtbehandelingskast, voorraadbeheer, kostenbesparing, energiebesparing, modulair leveren etc.

Na de met u gemaakte inventarisatie en bevindingen zullen wij deze analyseren. Middels een voorstel aan u wordt dit in een tweede gesprek met u besproken.

Wat en hoe voor u als installatiebedrijf (MRO)?

Graag komen wij met u in contact om met u zowel de specifieke wensen als de problemen waar u tegen aanloopt te inventariseren. Dat kan van alles zijn; een herberekening van een bestaande aandrijving voor een upgrade van een luchtbehandelingskast, aanbevelingen voor technisch onderhoud en planning, montage advies, energiebesparing, et cetera.

Na de met u gemaakte inventarisatie en bevindingen zullen wij deze analyseren. Middels een voorstel aan u wordt dit in een tweede gesprek met u besproken.

Gerelateerdere artikelen

Of neem direct contact met ons
033 422 58 22

Op de hoogte blijven?