Actra als partner voor distributie

Bent u een bij de Zevij aangesloten onderneming die aandrijftechniek verkoopt of wil gaan verkopen? Of bent u een technische groothandel die aandrijftechniek verkoopt of wil gaan verkopen?

Kies dan voor Actra als partner.

Actra kent de wereldmarkt spelers in de aandrijftechniek al langer dan 40 jaar en heeft in die tijd een groot netwerk opgebouwd. Actra heeft mogelijkheden voor levering van zowel premium merken als Chinese importcomponenten en alles wat zich daartussen bevindt. Actra heeft 40 jaar ervaring en kennis in huis die (misschien) bij u ontbreekt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder wat voor u van toepassing is en neem contact op met een van onze commerciële medewerkers in de binnen- of buitendienst.

Wederverkopers

Vanaf het begin heeft Actra met een wederverkopers netwerk gewerkt, een dealernetwerk zogezegd. De meeste relaties verkopen doorgaans het complete aandrijfpakket van Actra of een groot gedeelte ervan. Actra ziet dit distributiekanaal als verlengstuk van haar eigen activiteiten. Daarom brengt zij haar wederverkopers meer dan alleen het leveren van een pakket aandrijfcomponenten. Zo worden de wederverkopers voorzien van documentatie, productinformatie en kunnen zij producttrainingen ontvangen. Bovenal beschermt Actra haar wederverkopers in de regio waarin zij actief zijn.

GBI van Dijk bouw en techniek

UITGELICHTE PARTNER: GBI VAN DIJK BOUW EN TECHNIEK

lees meer

Zevij

Al jaren is Actra een door de Zevij organisatie geselecteerde leverancier voor aandrijfcomponenten. Als specialist op het gebied van aandrijftechniek is Actra van grote toegevoegde waarde op het toch al zo brede assortiment dat de Zevij haar leden ter beschikking stelt. Als Zevij-lid ontvangt u een collectieve korting die is vast gelegd. De administratie wordt voor de Zevij-leden door de Zevij organisatie verzorgd.

Zoals de slogan van Zevij al zegt;

DE KRACHT VAN (ACTRA)…

Zevij

DE KRACHT VAN...

lees meer