Actra als partner voor mechanisatie bedrijven

Vanaf het eerste uur is Actra een betrouwbare leverancier voor mechanisatie bedrijven. Zo levert Actra aandrijvingen en aandrijfcomponenten aan vele mechanisatie bedrijven die nieuwe machines ontwikkelen en produceren en/of bestaande machines upgraden voor diverse industrieën. Vaak mag Actra ook een belangrijke rol invullen voor deze bedrijven in de aftersales-markt.

 

Actra kan ook voor u de ontbrekende schakel zijn…

Het segment Mechanisatie is binnen Actra veruit het grootst. In dit segment zijn eigenlijk alleen de machinebouwers (OEM-bedrijven) vertegenwoordigd. Deze machinebouwers zijn in diverse markten actief; van zware lifttechniek tot kleine ovenbouw en van zandwinning tot weegmachines. Doordat Actra bij diverse machinebouwers levert en in de verschillende markten actief is heeft u te maken met een onderneming die niet onbekend is met uw branche. Het voordeel is ook dat Actra haar kennis en ervaring deelt met de andere relaties die actief zijn in verschillende branches.

Wat kan/doet Actra voor mechanisatie bedrijven?

Graag komen wij met u in contact om met u zowel de specifieke wensen als de problemen waar u tegen aanloopt te inventariseren. Wij zijn ook geïnteresseerd in de informatie die u voor ons heeft waar het gaat om de wensen en problemen van de klanten die uw machines kopen. Tijdens het gesprek zullen wij onze ervaringen die wij in de desbetreffende branche hebben vergaard graag met u delen. De uitdagingen die u bij ons kunt neerleggen kan van alles zijn. Wij kunnen u ondersteunen in de ontwerpfase door voorstellen en berekeningen aan te leveren voor aandrijvingen van nieuwe machines. Wij kunnen u helpen bij uw voorraadbeheer, ondersteunen bij het realiseren van kostenbesparingen, modulair leveren, de aftersales et cetera. Na de met u gemaakte inventarisatie en bevindingen zullen wij deze analyseren. Middels een voorstel aan u wordt dit in een tweede gesprek met u besproken.

Poly Chain Carbon Volt

Met een Gates Poly Chain aandrijving creëert u een nog krachtigere machine

lees meer

Op de hoogte blijven?