Partnership

Benut de kracht van partnership

“Waarom gaan bedrijven samenwerkingsverbanden aan?”

Het is een geweldige vraag. Eerst een definitie. Een zakelijk partnerschap is een relatie tussen bedrijfsgroepen die elk iets geven wat ze hebben om iets te krijgen wat ze willen . Het is een uitwisseling van waarde om meer succes te hebben. Soms is er een getekende overeenkomst, een schriftelijke schets en regelmatige evaluaties.

Wat is de gecreëerde waarde van een partnerschap?
Door waarde-inputs van beide partners te combineren in een samenwerkingsactiviteit, wordt waarde tussen elkaar overgedragen. Deze samenwerking maakt het mogelijk om voor deze partners een nieuwe vorm van waarde te creëren, die ze kunnen toepassen .

Selecteer één van de 3 niveaus:

Partnerschap de brug tussen intentie en innovatie

Een partnerprogramma lanceren: waarom, wat en hoe

Maak een afspraak met een van onze Sales Advisors

Level 1

GEMAK

Verdien extraatjes door de status gemak te kiezen. Dit is een programma op basis van dagelijkse bestelling. Als je dit level kiest, ga je automatisch voor leveringen tegen de normale voorwaarden.

Level 2

ONDERSTEUNING

We begrijpen dat Actra veel diepgang in hun producten heeft waardoor je rekenen technische kennis en eenvoudig kunt implementeren. Maar je hebt ook de mogelijkheid om dieper in te gaan op de productlijn en meer te doen voor je klanten met diepere en naar het derde level te gaan. Niet elke organisatie zal over die technische middelen beschikken. Dus wilden we een programma ontwikkelen om mensen meer nood aan samenwerking te ondersteunen.

Level 3

INTENSIEVE SAMENWERKING

We bieden je een programma dat eerlijk en open is en transparant als het gaat om het bepalen van uw partnerschapsniveau. Dit bepaalt op zijn beurt het niveau van de voordelen waar je recht op hebt.
Hoe meer criteria u vervult, hoe hoger uw partnerschap niveau zal zijn en hoe meer voordelen u ontvangt

Ons contacteren

Of neem direct contact met ons 033 422 58 22

Op de hoogte blijven?