ZEVIJ-NECOMIJ

Zevij-Necomij is een inkooporganisatie voor de technische groothandel en de ijzerwarenvakhandel. Met een omzet van € 494 miljoen is Zevij-Necomij één van de grootste inkooporganisaties in de branche. De bij Zevij-Necomij aangesloten groothandels hebben gezamenlijk meer dan 575 vestigingen. Het uitgebreide assortiment omvat alle producten op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen, machines en hang- en sluitwerk.

 

Leden

De bij Zevij-Necomij aangesloten ondernemingen zijn groothandelsorganisaties in ijzerwaren en gereedschappen. Ondernemers die regionaal opereren en zich richten op de professionele klant in de bouwnijverheid en industrie. Gezamenlijk zijn deze organisaties goed voor meer dan 575 vestigingen, verspreid over heel Nederland en België. Kijk hier voor de aangesloten groothandels. Elke vestiging staat garant voor een breed, kwalitatief hoogwaardig en tegelijk scherp geprijsd assortiment.

 

Leveranciers

Voor leveranciers is Zevij-Necomij al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner waar het gaat om betalingszekerheid, marktontwikkeling en omzetgroei. Bij het selecteren van leveranciers gaat Zevij-Necomij zorgvuldig te werk en worden strikte criteria toegepast. Criteria voor kwaliteit, betrouwbaarheid, prijsniveau en het nakomen van afspraken en leveringsvoorwaarden.

Ga direct naar de website:

http://www.zevij-necomij.com/

 

Bekijk nog meer cases

Sleegers Techniek

Lees hier de expertise van een van onze klanten..

Bekijk case