GBI VAN DIJK BOUW EN TECHNIEK

STAAT BEKEND OM HAAR BREDE EN HOOGWAARDIGE ASSORTIMENT, UITLEVERINGSGRAAD, FLEXIBELE EN VAKKUNDIGE MEDEWERKERS.

DE IN DE JAREN 50 OPGERICHTE HANDELSONDERNEMING HEEFT ZICH GESPECIALISEERD IN DE LEVERING VAN HOOGWAARDIGE KWALITEITSPRODUCTEN VOOR DE PROFESSIONELE EINDGEBRUIKER.

Vanuit een centraal magazijn, voorzien van ruim 80.000 verschillende artikelen, wordt via de verkoop of via de eigen bezorgdienst geleverd.
Onze relaties kunnen gebruik maken van onze 24/7 nooddienst service, zodat ze nooit voor verassingen komen te staan bij een calamiteit in het productie proces of bijvoorbeeld een inbraak.
Naast de snelle leveringen uit eigen voorraad kan van Dijk Bouw en Techniek bv ook gebruik maken van het magazijn van de grootste inkoopcombinatie van Nederland. Tevens is een groot netwerk van leveranciers opgebouwd voor goederen die niet standaard op voorraad liggen, zodat wij onze relaties kunnen voorzien van de juiste producten.
Het deskundig personeel heeft zich gespecialiseerd in het meedenken en voorlichten van onze relaties om samen tot een zo goed en snel mogelijk eindresultaat te komen.
Een greep uit de product groepen; Aandrijvingen, Hydrauliek, Pneumatiek, Veiligheids producten, Gereedschappen, Machines, Hang en sluitwerk, Bevestigingsmaterialen, Ankerwerk, etc.

De professionele eindgebruikers zijn:
– Machinebouw
– Bouw en onderhoudsbedrijven
– Installatiebedrijven
– Woningbouwverenigingen
– Metaalbewerking
– Productiebedrijven
– Transportbedrijven
– ZZP’ers
– Etc. etc.

Ga direct naar de website:

https://webshop.vdbt.nl/index.php?route=common/home

Bekijk nog meer cases

Zevij

DE KRACHT VAN...

Bekijk case